За нас
Ние можем и правим всичко необходимо за зелените пространства във вашия дом--от идея и проектиране до изграждане и поддръжка. Предлагаме богата гама от услуги в областта на озеленяването, поливните системи, водните ефекти, унищожаването на вредни микроорганизми, насекоми и гризачи и всичко друго, което гарантира красотата и устойчивостта на вашите зелени кътове, градини и паркове.
 
На базата на вашите изисквания и бюджет, нашият квалифициран персонал разработва и осъществява своите идеи. Разполагаме не само със всички консумативи и средства необходими за това (собствена производствена база, внос на декоративна растителност и специализирана техника), но и с отношението, което гарантира успеха -- визия, внимание и коректност.
 
От 1998 година до днес, Аквапалм ООД е реализирала в срок и бюджет множество обекти в София, Варна, Бургас, Созопол, Банско, Слънчев бряг, Балчик, Благоевград, Троян, Кан - Франция и други градове в страната и чужбина. Професионализмът ни е бил водещ принцип при всеки един от тях, а резултатите можете да разгледате тук.